Την Κυριακή, 18 Μαϊου 2025, θα πραγματοποιηθεί έκτακτη πεζοπορία του Συλλόγου μας. Ξεκινώντας από το Κέντρωμα , θα περάσουμε από τις Πόρτες Σινιών, το Τριτσί, το Καρυώτικο, θα κατηφορίσουμε στον παραδοσιακό οικισμό του Αγίου Στεφάνου και ακολουθώντας ένα παραθαλάσσιο μονοπάτι θα φτάσουμε στον παραδεισένιο Ερημίτη και την απλόχωρη παραλία στο Αυλάκι, όπου θα έχουμε χρόνο και για μπάνιο.
Απόσταση: ~ 11,5 χιλ.
Υψομετρική : +400 μ.
Ώρες πορείας: ~5 ώρες
Βαθμός Δυσκολίας: 2
Αρχηγός: Σπύρος Μάθεσης
Εξοπλισμός
● Κατάλληλα παπούτσια (συνιστώνται μποτάκια πεζοπορίας)
● Ορειβατικό σακίδιο
● Νερό 1,5 -2 lt
● Snacks
● Ορειβατικά μπατόν (προαιρετικά)
● Αδιάβροχο, αντιανεμικό
● Ρουχισμός κατάλληλος για την εποχή
● Ατομικό φαρμακείο
● Καπέλο – Αντηλιακό-Μαγιό και πετσέτα
● Γυαλιά ηλίου
Αναχώρηση
Ραντεβού στις 8.30 π.μ. στο χώρο στάθμευσης των τουριστικών λεωφορείων στο παλιό λιμάνι (μπροστά από τον Μαύρο Γάτο). Η μετάβαση και η επιστροφή θα πραγματοποιηθούν με μισθωμένο λεωφορείο.
Κόστος Συμμετοχής
Για τα μέλη του συλλόγου είναι 7€ / άτομο ενώ για τα μη μέλη 10€/ άτομο. Όσοι ακολουθήσουν με ιδία μέσα το κόστος είναι 3€/ το άτομο.
Εγγραφές στα γραφεία του Συλλόγου (Μ. Μεθοδίου 14, εντός στοάς) την Τετάρτη 14/05 και την Παρασκευή 16/05 από τις 19:00 έως 21:00. Πληροφορίες στο τηλέφωνο του συλλόγου 6980944576 τις ίδιες ώρες και μέρες ή στο τηλέφωνο του αρχηγού της εξόρμησης 6972700279(Σπύρος Μάθεσης)
Οι εγγραφές γίνονται με την εξόφληση του ποσού. Τα μέλη μπορούν να κλείσουν θέση και τηλεφωνικά.
Όσοι επιθυμούν να γίνουν μέλη του Πεζοπορικού Ορειβατικού Συλλόγου μπορούν να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση και την υπεύθυνη δήλωση και να εξοφλήσουν την ετήσια συνδρομή των 15 € (ζευγάρια το δεύτερο μέλος 10€). Για φοιτητές 10€.