Αποδράστε μαζί μας

Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου θα γίνει η προγραμματισμένη πεζοπορία του Συλλόγου από τη Μέλιτσα Περουλάδων στο ακρωτήριο Δράστης.
Μήκος διαδρομής: ~7 χλμ
Υψομετρική διαφορά: ~ 100 μ
Βαθμός δυσκολίας: 1
Ώρες πορείας: 2,5
Υπεύθυνη εξόρμησης: Κατερίνα Μαντζουρογιάννη
Η διαδρομή ξεκινάει από τον επαρχιακό δρόμο της Μέλιτσας, διασχίζει τον ελαιώνα και – αφού σταματήσει σε σημεία θέας κοντά στο ακρωτήριο Δράστης – καταλήγει στην ομώνυμη πανέμορφη παραλία. Μικρή στάση για ξεκούραση και φωτογραφίες και επιστροφή από εναλλακτική χάραξη. Η πεζοπορία είναι εύκολη, ενδείκνυται για οικογένειες και δεν απαιτεί ιδιαίτερη προπόνηση.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: Κατάλληλα παπούτσια για πεζοπορία (συνιστούνται ορειβατικά μποτάκια) αντιανεμικό, νερό, σνακ, καπέλο, μαγιό, πετσέτα, αντηλιακό, ρουχισμός κατάλληλος για την εποχή.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: Ραντεβού στις 9:00 στο χώρο στάθμευσης των τουριστικών λεωφορείων στο παλιό λιμάνι (μπροστά από τον Μαύρο Γάτο).
Η μετάβαση και η επιστροφή θα πραγματοποιηθούν με τα Ι.Χ. μας.
Δεύτερο ραντεβού, για όσους μένουν στο βορά, στις 9:45 στο περιφερειακό του Σιδαρίου έξω από το Μαρκάτο. Επιστροφή στην πόλη το μεσημέρι.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δεν υπάρχει.
Όσοι επιθυμούν να γίνουν μέλη του Πεζοπορικού Ορειβατικού Συλλόγου Κέρκυρας μπορούν να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση και την υπεύθυνη δήλωση και να εξοφλήσουν την ετήσια συνδρομή των 15 Ευρώ (ζευγάρια το δεύτερο μέλος 10€ / φοιτητές 10€).

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο του Συλλόγου 6980944576 (ΠΡΟΣΟΧΗ: Το τηλέφωνο του συλλόγου είναι ανοιχτό ΜΟΝΟ τις ώρες που είναι ανοιχτά και τα γραφεία), ή στο 6977144216 (Κατερίνα)