Δήλωση συμμετοχής για την εξόρμηση στον Αχέροντα

Στις 4 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη εξόρμηση του Συλλόγου στον Αχέροντα. Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 24 Ιούλη.

Μήκος διαδρομής: ~7/ 10 χλμ
Υψομετρική διαφορά: ~ 850μ ↓ 300↑
Βαθμός δυσκολίας: 2
Ώρες πορείας: 3/ 4
Υπεύθυνοι εξόρμησης: Στάθης Μουρατίδης- Στέφανος Τυχηρός

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ραντεβού στις 7.45’ στα εκδοτήρια του λιμανιού της Κέρκυρας και αναχώρηση με καράβι στις 8.15’.
Μετάβαση με μισθωμένο λεωφορείο από την Ηγουμενίτσας μέχρι το Σούλι, όπου θα ξεκινήσει η πεζοπορία. Σε περίπτωση που μας το επιτρέπει ο καιρός, όχι ιδιαίτερη ζέστη, θα ανέβουμε στο Κούγκι πριν τη κάθοδο μας στον Αχέροντα ποταμό. Διαφορετικά θα κατευθυνθούμε προς τον Αχέροντα, θα κολυμπήσουμε στις φυσικές βάθρες και θα βαδίσουμε παράλληλα με το ποταμό έως τη Γλυκή όπου και θα τερματίσει η πορεία μας.
Θα υπάρξει ελεύθερος χρόνος μετά το τερματισμό για να κάνουμε μπάνιο και ότι επιθυμεί ο καθένας έως την αναχώρηση.
Το λεωφορείο μας θα αναχωρήσει στις 18.30’ από το προκαθορισμένο σημείο στη Γλυκή για την επιστροφή μας στη Κέρκυρα με το φέρι γύρω στις 8.
Τα ωράρια του καραβιού δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί οπότε ενδέχεται να υπάρχουν αλλαγές, σε αυτή τη περίπτωση θα σας ενημερώσουμε άμεσα μέσω της σελίδας μας.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Ορειβατικά μποτάκια
Ορειβατικά μπατόν (προαιρετικά)
Αδιάβροχο – αντιανεμικό
Ρουχισμός ανάλογα με τον καιρό
Νερό 1,5 lt+
Καπέλο
Αντηλιακό
Γυαλιά ηλίου
Μαγιό
Πετσέτα
Σνακς
Αλλαξιά ρούχων

ΚΟΣΤΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ €30
Στο κόστος συμπεριλαμβάνονται και τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Η εξόρμηση αφορά μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη του Π.Ο.Σ. Κέρκυρας (ή άλλου ορειβατικού συλλόγου) και οι διαθέσιμες θέσεις είναι περιορισμένες.
Οι συμμετοχές δηλώνονται στα γραφεία του Συλλόγου με την εξόφληση του ποσού (Μ. Μεθοδίου 14, εντός στοάς) κάθε Τετάρτη 19:00-21:00.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο του Συλλόγου 6980944576 (ΠΡΟΣΟΧΗ: Το τηλέφωνο του συλλόγου είναι ανοιχτό ΜΟΝΟ τις ώρες που είναι ανοιχτά και τα γραφεία).

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΩΝ
Όσοι επιθυμούν να γίνουν μέλη του Πεζοπορικού Ορειβατικού Συλλόγου Κέρκυρας μπορούν να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση και την υπεύθυνη δήλωση και να εξοφλήσουν την ετήσια συνδρομή των 15€ (ζευγάρια το δεύτερο μέλος 10€ / φοιτητές 10€)