Έναρξη εγγραφών για την πεζοπορία Δουκάδες – Αγγελόκαστρο

Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου ο Πεζοπορικός Ορειβατικός Σύλλογος Κέρκυρας οργανώνει την προγραμματισμένη πεζοπορία από το χωριό Δουκάδες με διέλευση από το Αγγελόκαστρο και τερματισμό στους Μακράδες. Στην διάρκεια της πεζοπορίας θα περάσουμε από το μικρό ξωκλήσι του Άη Συμιού (Άγιος Συμεών), τοποθετημένο στην άκρη ενός απότομου βαράθρου, σε σημείο με πανοραμική θέα της ευρύτερης περιοχής και εν συνεχεία από το χωριό Λάκωνες.

Στον Άη Συμιό και στο Αγγελόκαστρο θα γίνει μία μικρή ξενάγηση.

Μήκος διαδρομής: ~10 χλμ

Υψομετρική διαφορά: 350μ

Βαθμός δυσκολίας: 1

Ώρες πορείας: 4

Υπεύθυνοι εξόρμησης: Ανδρέας Ρέγγιος και Κατερίνα Ματζουρογιάννη

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Ραντεβού στις 9:00 στο χώρο στάθμευσης των τουριστικών λεωφορείων στο παλιό λιμάνι (μπροστά από τον Μαύρο Γάτο).

Η μετάβαση και η επιστροφή θα πραγματοποιηθούν με μισθωμένο λεωφορείο.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Κατάλληλα παπούτσια και ρούχα για πεζοπορία (συνιστώνται ορειβατικά μποτάκια), αντιανεμικό, νερό, σνακ, ρουχισμός κατάλληλος για την εποχή.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για τα μέλη του συλλόγου 5 €/άτομο και για τα μη μέλη 7 €/άτομο.
Οι εγγραφές γίνονται μόνο στα γραφεία του συλλόγου (Μ. Μεθοδίου 14, εντός στοάς) την Τετάρτη και την Παρασκευή 19:00-21:00 με σχετική εξόφληση του ποσού. Τα μέλη του συλλόγου μπορούν να κλείσουν θέση και τηλεφωνικά τις ίδιες ώρες.

Κλείσιμο θέσης μέσω μηνυμάτων δε γίνεται δεκτό σε καμία περίπτωση.

Όσοι επιθυμούν να γίνουν μέλη του Πεζοπορικού Ορειβατικού Συλλόγου Κέρκυρας μπορούν να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση και την υπεύθυνη δήλωση και να εξοφλήσουν την ετήσια συνδρομή των 15 Ευρώ (ζευγάρια το δεύτερο μέλος 10€ / φοιτητές 10€).

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο του Συλλόγου 6980944576 (ΠΡΟΣΟΧΗ: Το τηλέφωνο του συλλόγου είναι ανοιχτό ΜΟΝΟ τις ώρες που είναι ανοιχτά και τα γραφεία) όπως και στο 6944633661 (Ανδρέας) και 6977144216 (Κατερίνα). Τα τηλέφωνα των αρχηγών είναι ΜΟΝΟ για παροχή πληροφοριών και διευκρινήσεων. Δεν θα γίνονται τηλεφωνικές κρατήσεις σε αυτούς τους αριθμούς.