Δηλώστε συμμετοχή για την πεζοπορία στη Νότια Κέρκυρα

Την Κυριακή 23 Φλεβάρη ο Πεζοπορικός Ορειβατικός Σύλλογος Κέρκυρας, μαζί με τον Πεζοπορικό Σύλλογο Μαραθιάς, οργανώνει πεζοπορία στη νότια Κέρκυρα με διαδρομή Περιφερειακό Λευκίμμης – Άγιος Δονάτος – Βίγλα – Γαρδένος – παραλία Mεγα Xορου – Άγιος Παντελεήμων – Βιταλάδες.

Στοιχεία πεζοπορίας

Μήκος διαδρομής: 12 χλμ
Υψομετρική διαφορά: 400μ
Βαθμός δυσκολίας: 1
Ώρες πορείας: 4

Αναχώρηση

Ραντεβού στις 9:00 στο χώρο στάθμευσης των τουριστικών λεωφορείων στο παλιό λιμάνι (μπροστά από τον Μαύρο Γάτο). Η μετάβαση και η επιστροφή θα πραγματοποιηθούν με μισθωμένο λεωφορείο.

Δεύτερο ραντεβού, για όσους μένουν στο νότο, στις 10:00 στο LIDL στο περιφερειακό Λευκίμμης.

Εξοπλισμος

Κατάλληλα παπούτσια για πεζοπορία (συνιστούνται ορειβατικά μποτάκια) αντιανεμικό, νερό, σνακ, ρουχισμός κατάλληλος για την εποχή.

Κόστος συμμετοχής

Για τα μέλη του συλλόγου 5 €/άτομο και για τα μη μέλη 7 €/άτομο. Οι εγγραφές γίνονται στα γραφεία του συλλόγου (Μ. Μεθοδίου 14, εντός στοάς) την Τετάρτη και την Παρασκευή 19:00-21:00 κατόπιν εξόφλησης του ποσού.

Τα μέλη του συλλόγου μπορούν να κλείσουν θέση και τηλεφωνικά. Κλείσιμο θέσης μέσω μηνυμάτων δε γίνεται δεκτό.

Όσοι επιθυμούν να γίνουν μέλη του Πεζοπορικού Ορειβατικού Συλλόγου Κέρκυρας μπορούν να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση και την υπεύθυνη δήλωση και να εξοφλήσουν την ετήσια συνδρομή των 15 Ευρώ (ζευγάρια το δεύτερο μέλος 10€ / φοιτητές 10€).

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο του Συλλόγου 6980944576 (ΠΡΟΣΟΧΗ: Το τηλέφωνο του συλλόγου είναι ανοιχτό ΜΟΝΟ τις ώρες που είναι ανοιχτά και τα γραφεία)