Έκτατη πεζοπορία: Μηλιά – Σταυρός

Την Κυριακή 17 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί έκτακτη πεζοπορία του Συλλόγου από Μηλιά μέχρι Σταυρό.

Η πεζοπορία θα γίνει σύμφωνα με τις καινούργιες οδηγίες για τον Covid-19 και τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας (απόσταση μεταξύ των ατόμων κλπ).

Μήκος διαδρομής: ~12χλμ
Βαθμός δυσκολίας: 2
Υψομετρική διαφορά: ~500μ
Ώρες πορείας: ~4
Υπεύθυνοι εξόρμησης: Marco Boscolo, Στέφανος Τυχηρός

Η διαδρομή είναι κυκλική, ξεκινάμε από το πρώτο παρκινγκ του “Γλούπου” (ο χώρος είναι στο πρώτο σπίτι αριστερά φτάνοντας από την πόλη), φτάνουμε στην Αγ. Κυριακή, από όπου κατεβαίνουμε στο Αγγλικό Υδραγωγείο των Μπενιτσών. Από εκεί, θα ανέβουμε από μονοπάτι στο χωριό Σταυρό (Μακράτα), και θα επιστρέψουμε στη Μηλιά, περίπου στις 12:30, από άλλη διαδρομή.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Κατάλληλα παπούτσια για πεζοπορία, καπέλο, νερό (1L), σνακ, ρουχισμός κατάλληλος για την εποχή.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Ραντεβού στις 08.30 κατευθείαν στο παρκινγκ του “Γλούπου”.

ΠΡΟΣΟΧΗ: δεν θα υπάρξει ραντεβού στη πόλη. Η μεταφορά στο σημείο συνάντησης θα γίνει με ιδιωτικά μέσα και τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας για τον Covid-19 (μέγιστος αριθμός επιβατών για το κάθε ΙΧ).

Όσοι επιθυμούν να γίνουν μέλη του Πεζοπορικού Ορειβατικού Συλλόγου Κέρκυρας μπορούν να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση και την υπεύθυνη δήλωση και να εξοφλήσουν την ετήσια συνδρομή των 15 Ευρώ (ζευγάρια το δεύτερο μέλος 10€ / φοιτητές 10€).

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο του Συλλόγου 6980944576καθώς και στο 6977308071 (Marco), 697270991 (Στέφανος). (ΠΡΟΣΟΧΗ: Το τηλέφωνο του συλλόγου είναι ανοιχτό ΜΟΝΟ τις ώρες που είναι ανοιχτά και τα γραφεία)