Διάσχιση Τύμφης

Στις 4, 5 και 6 Σεπτέμβρη ο Σύλλογος θα πραγματοποιήσει τη διάσχιση της Τύμφης. Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 31 Αυγούστου.
Αρχηγός Εκδρομής: Σπύρος Μάθεσης

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Παρασκευή 4 Σεπτέμβρη

Ραντεβού στις 13:30 στα εκδοτήρια του λιμανιού της Κέρκυρας και αναχώρηση με καράβι στις 14:00 για την Ηγουμενίτσα. Από εκεί θα κατευθυνθούμε στο Μεγάλο Πάπιγκο όπου θα διανυκτερεύσουμε στο Ariston Hotel.

Σάββατο 5 Σεπτέμβρη

Αναχώρηση στις 8.00 για το το καταφύγιο Αστράκας, συνεχίζουμε προς την αλπική λίμνη Ρομπόζη, Αυγερινό και καταλήγουμε στο Τσεπέλοβο όπου και θα διανυκτερεύσουμε στο Ξενώνα Καδί. Συνολική απόσταση 22χμ περίπου, υψομετρική διαφορά 1300 μέτρα.

Κυριακή 6 Σεπτέμβρη

Αναχώρηση στις 8 για Σκάλα Τσεπέλοβου, Καπέσοβο, πηγές Βοιδομάτη και επιστροφή στο Μεγάλο Πάπιγκο όπου και θα τελειώσει η πορεία. Ημερήσια χιλιομετρική απόσταση 22χμ περίπου, υψομετρική διαφορά 1100 μέτρα, συνολική απόσταση διάσχισης 44χμ,

Επιστροφή το βράδυ στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας.
Το πρόγραμμα μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Ορειβατικά μποτάκια
(Δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση η συμμετοχή με απλά αθλητικά παπούτσια)
Ορειβατικά μπατόν
Αδιάβροχο – αντιανεμικό
Ρουχισμός ανάλογα με τον καιρό
Νερό 1,5 lt
Καπέλο
Αντηλιακό
Γυαλιά ηλίου
Σνακς
Αλλαξιά ρούχων (υπολογίστε για 3 μέρες)

ΚΟΣΤΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ €53 διανυκτερεύσεις σε δίκλινα με πρωινό συν τα μεταφορικά με ιδιωτικά ΙΧ.

Η εξόρμηση αφορά μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη του Π.Ο.Σ. Κέρκυρας (ή άλλου ορειβατικού συλλόγου). Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να γνωρίζουν ό,τι πρόκειται για απαιτητική διάσχιση και η καλή φυσική κατάσταση είναι αναγκαία.

Στην εκδρομή πρέπει να εφαρμοστούν όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης για το Covid-19 (μέγιστος αριθμός επιβατών ανά ΙΧ, χρήση μάσκας, κλπ).


Οι συμμετοχές δηλώνονται στα γραφεία του Συλλόγου (Μ. Μεθοδίου 14, εντός στοάς) την Δευτέρα 1 Σεπτέμβρη και την Τετάρτη 3 Σεπτέμβρη (19:00-21:00)

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

Όσοι επιθυμούν να γίνουν μέλη του Πεζοπορικού Ορειβατικού Συλλόγου Κέρκυρας μπορούν να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση και την υπεύθυνη δήλωση και να εξοφλήσουν την ετήσια συνδρομή των 15 Ευρώ (ζευγάρια το δεύτερο μέλος 10€ / φοιτητές 10€).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο του Συλλόγου 6980944576 τις ημέρες και ώρες όπου τα γραφεία είναι ανοιχτά, και τηλέφωνο αρχηγού εκδρομής Σπύρος Μάθεσης 6972700279.