Πάμε όλοι μαζί σε μια παραλία

Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020 θα γίνει η προγραμματισμένη πεζοπορία του Συλλόγου από την παραλία των Πάγων μέχρι το Πόρτο Τιμόνι.

Μήκος διαδρομής: ~6 χλμ
Υψομετρική διαφορά: ~ 250μ
Βαθμός δυσκολίας: 1
Ώρες πορείας: 3-4
Υπεύθυνος εξόρμησης: Χρήστος Κούρκουλος

Η διαδρομή ξεκινάει από την ταβέρνα Κατώι στην Παραλία των Πάγων, θα ανέβει στον Αφιώνα και θα κατέβει στο Πόρτο Τιμόνι μέχρι το μικρό εκκλησάκι του Αγίου Στυλιανού. Η επιστροφή θα γίνει από τον ίδιο δρόμο. Η πεζοπορία είναι εύκολη και κατάλληλη για όλους.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Κατάλληλα παπούτσια για πεζοπορία (συνιστώνται ορειβατικά μποτάκια) αντιανεμικό, νερό, σνακ, ρουχισμός κατάλληλος για την εποχή, μπατόν.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Ραντεβού στις 9:00 στο χώρο στάθμευσης των τουριστικών λεωφορείων στο παλιό λιμάνι (μπροστά από τον Μαύρο Γάτο) ή στις 10:00 έξω από τη ταβέρνα Κατώι στη παραλία των Πάγων, όπου υπάρχει χώρος για πάρκινγκ. Η μετακίνηση θα γίνει με τα ιδιωτικά μας μεταφορικά μέσα.

Όσοι επιθυμούν να γίνουν μέλη του Πεζοπορικού Ορειβατικού Συλλόγου Κέρκυρας μπορούν να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση και την υπεύθυνη δήλωση και να εξοφλήσουν την ετήσια συνδρομή των 15 Ευρώ (ζευγάρια το δεύτερο μέλος 10€ / φοιτητές 10€). Εγγραφή μπορείτε να πραγματοποίησετε και στην πεζοπορία. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο του Συλλόγου 6980944576.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το τηλέφωνο του συλλόγου είναι ανοιχτό ΜΟΝΟ τις ώρες που είναι ανοιχτά και τα γραφεία (Τετάρτη 19:00-21:00)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. Παρακαλούνται τα μέλη του Συλλόγου να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους εκκρεμότητες προς τον Σύλλογο σε συνεννόηση με τα μέλη του Δ.Σ.