Άη Γόρδης – Πεντάτι – Παυλιάνα

Την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020 θα γίνει η προγραμματισμένη πεζοπορία του Συλλόγου  Άη Γόρδης – Πεντάτι – Παυλιάνα

Προσοχή: ανάλογα με τις εξελίξεις της πανδημίας και τις οδηγίες της κυβέρνησης, το πρόγραμμα ενδέχεται να αλλάξει ή να ακυρωθεί οποιαδήποτε στιγμή.

Υπενθυμίζουμε ότι είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και η τήρηση απόστασης 1,5μ.

Μήκος διαδρομής: ~15 χλμ
Υψομετρική διαφορά: ~500μ
Βαθμός δυσκολίας: 2
Ώρες πορείας: 4-5

Υπεύθυνος εξόρμησης: Ερωτόκριτος Αλαμάνος

Η πεζοπορία ξεκινάει από την παραλία του Άη Γόρδη, θα ανέβει στο χωριό Πεντάτι και θα φτάσει μέχρι την Ι.Μ. του Προφήτη Ηλία του χωριού Παυλιάνα. Η επιστροφή θα γίνει από διαφορετικό δρόμο. Μεγάλο μέρος της διαδρομής θα γίνει σε τσιμεντόδρομους και επαρχιακούς δρόμους και δεν υπάρχουν ιδιαίτερες δυσκολίες.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Κατάλληλα παπούτσια για πεζοπορία (συνιστώνται ορειβατικά μποτάκια) αντιανεμικό, νερό, σνακ, ρουχισμός κατάλληλος για την εποχή, μπατόν (προαιρετικά).

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Ραντεβού στις 9:00 στο χώρο στάθμευσης των τουριστικών λεωφορείων στο παλιό λιμάνι (μπροστά από τον Μαύρο Γάτο) ή στις 9:30 στην είσοδο του Άη Γόρδη (διασταύρωση για Συναράδες – Κάτω Γαρούνα).

Η μετακίνηση θα γίνει με τα ιδιωτικά μας μεταφορικά μέσα, και τηρώντας τα μέτρα πρόληψης για το Covid-19.

Όσοι επιθυμούν να γίνουν μέλη του Πεζοπορικού Ορειβατικού Συλλόγου Κέρκυρας μπορούν να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση και την υπεύθυνη δήλωση και να εξοφλήσουν την ετήσια συνδρομή των 15 Ευρώ (ζευγάρια το δεύτερο μέλος 10€ / φοιτητές 10€). Εγγραφή μπορείτε να πραγματοποιήσετε και στην πεζοπορία. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο του Συλλόγου 6980944576.

Το τηλέφωνο του συλλόγου είναι ανοιχτό ΜΟΝΟ τις ώρες που είναι ανοιχτά και τα γραφεία (Τετάρτη 19:00-21:00)

Παρακαλούνται τα μέλη του Συλλόγου να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους εκκρεμότητες προς τον Σύλλογο σε συνεννόηση με τα μέλη του Δ.Σ