Κάλεσμα για συνδρομή στο έργο του Πυροσβεστικού Σώματος

Ο Πεζοπορικός Ορειβατικός Σύλλογος Κέρκυρας, εν μέσω των καταστροφικών πυρκαϊών που έπληξαν και συνεχίζουν να πλήττουν τη χώρα, αναλαμβάνει πρωτοβουλία συνδρομής του έργου του Πυροσβεστικού Σώματος του νησιού μας, με τη δημιουργία ομάδων περιπολιών επιτήρησης δασικών περιοχών και έγκαιρης ειδοποίησης σε περίπτωση εκδήλωσης πυρκαϊάς.

Καλούμε τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου για την εθελοντική συμμετοχή τους στις ομάδες αυτές, οι οποίες θα αναλάβουν έργο με το συντονισμό και τη καθοδήγηση του Πυροσβεστικού Σώματος, και σε ημέρες και ώρες υψηλού κινδύνου εκδήλωσης πυρκαϊάς. Έχουμε την πεποίθηση ότι πολλά από τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου διαθέτουν τόσο το αίσθημα προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο όσο και την ικανότητα και εμπειρία για ένα τέτοιο έργο.

Δεν απαιτείται συνεχόμενη παρουσία των συμμετεχόντων, αλλά όποτε αυτό κρίνεται απαραίτητο, και μία περιπολία είναι αρκετή.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε στα παρακάτω τηλέφωνα:

ή με μήνυμα στο e-mail του συλλόγου: poskerkyras@gmail.com & στη σελίδα μας στο facebook

Ευχαριστούμε τον Διοικητή του Πυροσβεστικού Σώματος Κέρκυρας κ. Ν. Κολοβό, καθώς και τον Ειδικό Σύμβουλο Διαχείρισης Κρίσεων του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας κ. Α. Χατζηανδρέου, για την άμεση και θετικότατη ανταπόκριση στη πρωτοβουλία του συλλόγου.