Πεζοπορία στο Μαθράκι (9 Οκτωβρίου)

Την Κυριακή 9 Οκτωβρίουθα πραγματοποιηθεί η πεζοπορία του Συλλόγου στο Μαθράκι η οποία έχει αναβληθεί λόγω των καιρικών συνθηκών.

Η προγραμματισμένη πεζοπορία στους Παξούς θα γίνει σε άλλη ημερομηνία.

Μήκος διαδρομής: ~8 χλμ
Βαθμός δυσκολίας: 1
Ώρες πορείας: 2-3

Υπεύθυνη εξόρμησης: Κατερίνα Μαντζουρογιάννη

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ραντεβού στις 8:15 στο χώρο στάθμευσης των τουριστικών λεωφορείων στο παλιό λιμάνι (μπροστά από τον Μαύρο Γάτο) όπου θα μας περιμένει μισθωμένο λεωφορείο.

Μεταφορά μέχρι το λιμανάκι του Αγίου Στεφάνου και αναχώρηση στις 9:30 με μισθωμένο καράβι (διάρκεια ~35 λεπτά).

Η διαδρομή είναι κυκλική. Μετά την πεζοπορία θα υπάρχει χρόνος για μπάνιο και φαγητό.

Αναχώρηση από το Μαθράκι περίπου στις 17:00, επιστροφή με το καράβι στον Αγ. Στέφανο και από εκεί στην Κέρκυρα με το λεωφορείο.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Κατάλληλα παπούτσια για πεζοπορία (συνιστώνται ορειβατικά μποτάκια) αντιανεμικό, νερό, σνακ, ρουχισμός κατάλληλος για την εποχή.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

25 €/άτομο (η τιμή συμπεριλαμβάνει την μεταφορά με λεωφορείο και καράβι).

Η συμμετοχή αφορά τα εγγεγραμμένα και ταμειακώς ενήμερα μέλη του Συλλόγου. Όσοι επιθυμούν να γίνουν μέλη του Πεζοπορικού Ορειβατικού Συλλόγου Κέρκυρας μπορούν να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση και την υπεύθυνη δήλωση και να εξοφλήσουν την ετήσια συνδρομή των 15 Ευρώ (ζευγάρια το δεύτερο μέλος 10€ / φοιτητές 10€).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όσοι έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή για την πεζοπορία που αναβλήθηκε μπορούν να επιβεβαιώσουν την θέση τους απλά καλώντας στο τηλέφωνο του Συλλόγου τις ώρες που το γραφείο είναι ανοιχτό.

Εγγραφές στα γραφεία του συλλόγου (Μ. Μεθοδίου 14, εντός στοάς) την Τετάρτη και την Παρασκευή, ώρα 19:00-21:00 – πληροφορίες στο τηλ. του συλλόγου 6980944576 ΜΟΝΟ 19:00-21:00 τις ίδιες μέρες και ώρες.

Οι εγγραφές γίνονται με την εξόφληση του ποσού.

Μόνο όσοι είναι ήδη μέλη του συλλόγου και ταμειακώς εντάξει μπορούν να κλείσουν θέση και τηλεφωνικά, αλλά η κράτηση της θέσης δεσμεύει το μέλος στην καταβολή του ποσού (εκτός αν θα βρεθεί αντικαταστάτης).

Σε περίπτωση κακοκαιρίας η εκδρομή θα ακυρωθεί και τα χρήματα θα επιστραφούν.