Λάκωνες – Αγ. Γεώργιος Πάγων

Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου θα γίνει η προγραμματισμένη πεζοπορία του Συλλόγου μας από Λάκωνες μέχρι τον Αγ. Γεώργιο Πάγων.

Η διαδρομή είναι εύκολη και κατάλληλη για όλους.

Θα περπατήσουμε μονοπάτια και χωματόδρομους περνώντας από τους Μακράδες και κατεβαίνοντας από το γαϊδουρομονοπάτι (Πρόκυμα) με θέα τον Αγ. Γεώργιο Πάγων και τον Αφιώνα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ραντεβού στις 9:00 στο χώρο στάθμευσης των τουριστικών λεωφορείων στο παλιό λιμάνι (μπροστά από τον Μαύρο Γάτο) όπου θα μας περιμένει μισθωμένο λεωφορείο.

Μήκος διαδρομής: 8,5 χλμ
Βαθμός δυσκολίας: 1
Ώρες πορείας: 3

Μετά το τέλος της πεζοπορίας θα υπάρχει χρόνος για μπάνιο και φαγητό σε ανοικτή ταβέρνα.

Η διαδρομή ΔΕΝ είναι κυκλικ΄ή

Υπεύθυνος εξόρμησης: Δ.Σ.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

  • Κατάλληλα άνετα παπούτσια για πεζοπορία (συνιστώνται ορειβατικά μποτάκια)
  • Ορειβατικά μπατόν (προαιρετικά)
  • Ρουχισμός ανάλογα με τον καιρό
  • Νερό 1 λίτρο
  • 3-4 Σνακς
  • Καπέλο
  • Αντηλιακό

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για τα μέλη του συλλόγου 5 €/άτομο και για τα μη μέλη 7 €/άτομο.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Οι εγγραφές γίνονται μόνο στα γραφεία του συλλόγου (Μ. Μεθοδίου 14, εντός στοάς) την Τετάρτη και την Παρασκευή 19:00-21:00 με σχετική εξόφληση του ποσού. Τα μέλη του συλλόγου μπορούν να κλείσουν θέση και τηλεφωνικά τις ίδιες ώρες.

Κλείσιμο θέσης μέσω μηνυμάτων ή mail δε γίνεται δεκτό σε καμία περίπτωση.

Όσοι επιθυμούν να γίνουν μέλη του Πεζοπορικού Ορειβατικού Συλλόγου Κέρκυρας μπορούν να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση και την υπεύθυνη δήλωση και να εξοφλήσουν την ετήσια συνδρομή των 15 Ευρώ (ζευγάρια το δεύτερο μέλος 10€ / φοιτητές 10€).

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο του Συλλόγου 6980944576. (ΠΡΟΣΟΧΗ: Το τηλέφωνο του συλλόγου είναι ανοιχτό ΜΟΝΟ τις ώρες που είναι ανοιχτά και τα γραφεία).