Κοπή πίτας Π.Ο.Σ.Κ. στον Αγ. Γεώργιο Πάγων

Την Κυρακή 11 Φεβρουαρίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη πεζοπορία στην περιοχή Αφιώνα-Πόρτο Τιμόνι-Αγ.Γεωργίου Πάγων. Μετά την πεζοπορία θα γίνει η κοπή της πίτας του συλλόγου στο σημείο τερματισμού, σε στεγασμένο χώρο. EXTRA BONUS: Η κοπή της πίτας θα συνδυαστεί με ζεστή παραδοσιακή φασολάδα (chef Χρήστος!) και τα σχετικά συνοδευτικά της. Φυσικά είναι ευπρόσδεκτες συνεισφορές μεζέδων και λοιπών τερψυλαρυγγίων από τους συμμετέχοντες.

Μήκος διαδρομής: 7 χλμ.
Υψ. Διαφορά: 200μ.
Βαθμός δυσκολίας: 1
Ώρες πορείας: 2,5 – 3

Υπεύθυνος εξόρμησης: Σπύρος Μάθεσης (6972700279)
Πληροφορίες: Αγγελική Μηνά (6946712380)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

  • Κατάλληλα παπούτσια για πεζοπορία (συνιστούνται ορειβατικά μποτάκια)
  • αντιανεμικό,
  • νερό,
  • σνακ,
  • καπέλο,
  • μπατόν (προαιρετικά)
  • ρουχισμός κατάλληλος για την εποχή.
  • Αλλαξιά ρούχων στο λεωφορείο (προαιρετική).

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Ραντεβού στις 8:30 στο χώρο στάθμευσης των τουριστικών λεωφορείων στο παλιό λιμάνι (μπροστά από τον Μαύρο Γάτο). Η μετάβαση και η επιστροφή θα πραγματοποιηθούν με μισθωμένο λεωφορείο.

Επιστροφή στην πόλη αργά το μεσημέρι.

Όσοι φίλοι του συλλόγου από το βόρειο τμήμα του νησιού θέλουν να συμμετάσχουν με ίδια μέσα μπορούν να το κάνουν αφού το φνωστοποιήσουν στο σύλλογο.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για τα μέλη του συλλόγου 5 €/άτομο και για τα μη μέλη 7 €/άτομο.

Εγγραφές στα γραφεία του συλλόγου (Μ. Μεθοδίου 14, εντός στοάς) ΕΚΤΑΚΤΩΣ την Τρίτη 06 Φεβρουαρίου, Τετάρτη 07 Φεβρουαρίου και Πέμπτη 08 Φεβρουαρίου 19:00-21:00 – πληροφορίες στο τηλ. 6980944576 ΜΟΝΟ 19:00-21:00 τις ίδιες μέρες.

Οι εγγραφές γίνονται με την εξόφληση του ποσού. Τα μέλη του συλλόγου μπορούν να κλείσουν θέση και τηλεφωνικά. Το τηλέφωνο του συλλόγου είναι ανοιχτό ΜΟΝΟ τις ώρες που είναι ανοιχτά τα γραφεία. Όσοι επιθυμούν να γίνουν μέλη του Πεζοπορικού Ορειβατικού Συλλόγου Κέρκυρας μπορούν να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση και την υπεύθυνη δήλωση και να εξοφλήσουν την ετήσια συνδρομή των 15 Ευρώ (ζευγάρια το δεύτερο μέλος 10€ / φοιτητές 10€).